31-03-04

Het snoephuisje van Hans en Grietje

Het was terug een zwaar dagje gisteren, ik voelde mij ontzettend moe, had de nacht voordien een klein beetje te weinig slaap gehad....Pfff...

Dan in de namiddag toen Geert thuiskwam zijn we vlug met de 2 kindjes naar Gent vertrokken op zoek achter schoenen...voor de zoveelste keer al en ja, jullie kunnen het al raden, ik heb niets gevonden. WEERAL NIETS!

Maar integendeel heb ik wel 'mijn' snoephuisje van Hans en Grietje gevonden, want in Gent hebben ze namelijk een volledig vernieuwde winkel van Esprit en wat ze daar niet allemaal hebben, waw! Zo uitgebreid! En ja jullie horen mij al afkomen ik heb mezelf weer niet kunnen houden en ik ben weer met een paar dingskes naar buiten gekomen. hihihi

één van die dingen zie je hier op het fotootje, ik heb namelijk zo'n roze en blauw topje gekocht, een mouwloze witte blouse, 2 bh's en 3 strings. Fantastisch gewoon. :) :) :)

Spijtig genoeg heb ik maar in een haastje die winkel moeten bekijken want ja, we moesten op tijd terug aan Milan zijn school zijn hé. Maar er komt zeker een wordt vervolgd voor die winkel. ;-)

Gisterenavond heb ik dan nog wat op mijn pc'tje gezeten en een boekje gelezen terwijl Geert naar een film zat te kijken die mij aan geen kanten interesseerde.

De plannen voor vandaag? Deze namiddag ga ik terug naar Gent, hopelijk achter mijn laatste spuitje en daarna gaan we naar t'zuid terug gaan kijken achter schoenen of ander mooi's. Amai, ge zoudt zeggen dat we geld teveel hebben, maar niets is minder waar. :(

10:02 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

29-03-04

Het begint mijn strot uit te hangen!

Die problemen bij Skynet zijn echt niet te doen. Ik vraag me af wanneer het eindelijk eens gaat opgelost zijn? En wanneer ze eindelijk eens een melding gaan geven van de problemen; inlogproblemen...de problemen die er zijn zijn veel meer dan inlogproblemen zulle!!! Het word tijd dat ze voor eens en voor altijd opgelost gaan worden en dat ze tenminste eens zeggen wat er aan de hand is en hoe lang het nog gaat duren voor alles weer vlotjes gaat werken. Grrrrr

12:41 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Just for fun...

Wie eens een kijkje wil nemen op mijn forum moet maar eens onderstaand linkje aanklikken, ik heb het gemaakt gewoon omdat ik dat ook graag eens wou maken en slaat het niet echt aan bij het grote publiek is dat geen ramp, ik ben toch een ervaring rijker geworden nu hihihi

Wel eerst op 'log in' of 'register' klikken als je het forum wil zien; log in als je member wilt worden, register als je enkel een bezoekje wil brengen. ;-)

Flowergirl

09:56 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

28-03-04

Weeral voorbij...

Vraag me niet meer wat ik gisterenavond nog uitgespookt heb want ik zou het bij god niet weten, ik vermoed dat ik tv gekeken heb maar anders herinner ik mij niets meer ervan.

Wat ik mij wel nog herinner is dat ons Eline niet in slaap wilde vallen en dat ik om 1.30 nog naar haar gehuil aan het luisteren was... :(

Deze morgen dan rond 10 u opgestaan en de fut wilde er niet in, toch maar mijn huishouden gedaan en in de namiddag zijn mijn meter en mijn moeder en stiefvader langsgeweest voor de verjaardag van Milan te vieren en ook nog de verlate verjaardag van Nathan.

Vanavond is Geert dan frietjes gaan halen in het frietkot en straks binnen een kwartiertje ga ik naar '24' kijken om toch maar niet het risico te lopen dat Nathan terug mijne video herprogrammeert dat ik dan nen arme sukkelaar moet smeken om eens zijn videocassetteke te mogen lenen om het nog eens te kunnen bekijken. ;-)

21:46 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

27-03-04

Morgen feestje

Gisteren was eerst een strijkavondje en daarna een stuk naar Aspe gekeken dan vlug efkes in een haastje op de chat en dan ben ik vlug mijn bedje ingedoken want ik was verschrikkelijk moe.

Vannacht heb ik geslapen als een blok maar om 7.15 was Milan al wakker maar ik was echt zo doodop dat ik niet in staat was om op te blijven, dus heb ik Milan uit zijn bedje gehaald en hem beneden in de living gestoken en daar is hij in de zetel weer in slaap gevallen en heeft de mama ook nog een paar uurtjes kunnen slapen waar ze heel veel deugd van gehad heeft.

Deze middag ben ik dan nog vlug naar de Supra Bazar geweest achter nog 2 kadertjes want voor mijn meter had ik nog geen kadertje om een foto van ons Eline in te steken. Daarna heb ik vlug nog mijn Yezzz verkopen gearrangeerd en nu ga ik nog vlug mijn huisje wat opruimen.

Vanavond word een Tv avondje, nog een stukje naar '24' kijken, naar spoed en dan bedje in.

Morgennamiddag is er dan hier een mini-feestje ter gelegenheid van Milan zijn verjaardag en dan nog een verlate voor Nathan zijn verjaardag vorige maand.

En dan s'avonds word weer een Tv avondje of een pc avondje...ik weet het nog niet.

16:40 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Hiep hiep hoera, Milan is 4 jaar!!!

Vandaag om 11.56 is mijn zoontje Milan exact 4 jaartjes oud!!!

11:51 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

26-03-04

Grrrrr...

Schrijf ik daarnet een gans bericht en is het niet foetsie! Weg! Nu kan ik opnieuw beginnen zie :(

Gisteren dus gans Eeklo doorkruist op zoek achter de ideale schoen maar helaas, mijn goesting weer niet gevonden, oh wat een verschrikkelijke mode is het toch met die punten en sandalen brrrr...ik heb een allergie tegen sandalen...ik heb er namelijk de voeten niet voor. Nu ik heb er een paar gekocht maar ik heb mezelf voorgenomen ze enkel maar aan te doen uit pure noodzaak wanneer ik niet meer weet te kruipen van de hitte van de zomer. :)

Na mijn schoenzoektocht vlug naar huis, Milan in bad gestoken en dan vlug vlug gegeten en vertrokken naar de sportschool.

Eerst een uurtje gestept en daarna nog een uurtje gedanst op de step, heel plezant trouwens was het niet dat het een afschuwelijk lelijk liedje was waar we moesten op dansen; het begon heel klassiek en dan leek het net wel echte hard rock...gruwelijk gewoon. Nu het was maar een eenmalig avontuurtje dat dansen op de step want er was blijkbaar een exemplaar in mijn groep die iets tegen steppen heeft en dus ja, het ook nooit meer wil doen en dus ja, moet de rest van de groep het ook niet meer doen m.a.w.

Na het sporten vlug naar huis gereden en nog naar jambers gekeken en dan bedje in, bijna geen oog dichtgedaan, dan uiteindelijk in slaap gevallen en terug wakker geworden door Milan die verschrikkelijk lag te hoesten en waar ik vanavond mee naar de dokter moet.

Uiteindelijk uit armoe om 5 u opgestaan en achter mijn pc'tje gekropen een paar mailtjes geschreven tot het tijd was om Milan wakker te maken en naar school te voeren en daarna mijn huisje gedweild.

Deze namiddag word terug een kuisnamiddagje en vanavond een tv avondje.

11:23 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Bijna 6000 bezoekers...

En ja, binnenkort is mijn 6000ste bezoeker daar... Ben jij het? Laat dan een berichtje na en ik maak eens extra reclame voor jouw blogje! ;-)

11:13 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

24-03-04

Dagje Antwerpen zit erop

Gisterenavond weer veel te laat in bedje gekropen, om 23.30 was ik nog bezig met het uitprinten van mijn treinticket, en daarna pas in bedje geduikeld. Weer heel slecht geslapen en deze morgen om 5.30 lag ik al wakker, dan om 6.30 opgestaan nog wat werkjes gedaan en om 7.30 kon ik vertrekken.

Om 7.55 zat ik dan op de tram om dan om net om 8.30 in het station toe te komen en net te horen dat de trein naar Antwerpen net toekwam, ik heb dan de benen vanonder mijn lijf mogen lopen om hem nog net te halen maar ik het is me gelukt! :-)

Rond half tien was ik dan in Antwerpen, eerst rechtstreeks naar mijne lievelingsbakker achter een croisant en een tom poeske en daarna ben ik naar de winkels gaan kijken, tussendoor wat gegeten in de lunch garden want ik moest medicamentjes innemen voor mijn keel en dan verder gewinkeld. Om 16.30 heb ik dan terug mijn trein genomen naar Gent en vandaar de tram terug naar huis en rond 19 u was ik thuis. Het was een plezante dag. :)

Of ik veel gekocht heb? Oh, dat viel mee; een nieuwe zomerjas, een cadeautje voor het zoontje van mijn vriendin, nog wat kinderkleertjes en natuurlijk nog wat snoepjes...mezelf kennende. ;-)

Vanavond dan alles wat opgeruimd, met de kindjes bezig geweest en nu nog efkes op mijn pc in afwachting op Geert die naar de brandweer is en hopelijk snel thuiskomt want ik ben heel moe van het vele slenteren vandaag en ik wil mijn bedje zo vlug mogelijk in.

21:58 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

23-03-04

Beetje moe...

Gisterenmiddag rond 13.45 was mijn ma dan hier, we zijn dan onmiddelijk vertrokken naar Intratuin achter een nieuwe kooi voor de caviatjes van Milan die tijdens de paasvakantie terug op logement komen, ondertussen ook schavelingen meegebracht en daarna zijn we nog eventjes gestopt aan de Supra Bazar, daar kadertjes gekocht voor de vergrotingen van Eline die ik normaal gezien donderdag mag afhalen en dan vlug naar Gent achter mijn 11de spuitje.

Er is terug wat haar uitgetrokken geweest om te onderzoeken en volgende week woensdag weet ik het resultaat maar zowel de dokter als ik verwachten positief resultaat, want het was nu al uitzonderlijk dat ik extra spuitjes moest bijkrijgen.

Na de dokter zijn we dan naar Delhaize geweest in Wondelgem en daarna vlug naar huis. S'avonds heb ik een saai avondje gehad, nog een mailtje geschreven en voor de rest nog een uurtje tv gekeken.

Vannacht heb ik weer heel slecht geslapen met als gevolg dat ik deze morgen om 7 u met piepoogjes opstond en ik mij nu terug door de dag sleep.

Straks achter mijn zoontje naar school, daarna naar de dokter achter een voorschrift, naar de bank achter centjes voor morgen en daarna nog vlug naar de apotheker.

Vanavond weet ik nog niet wat ik ga doen, ik heb feitelijk zin in niks maar ja, niks is zo weinig hé...ik zie nog wel.

En morgen wordt overdag een pc loos dagje want om 7.30 vertrek ik richting Antwerpen, in de hoop er rond 10 u te zijn. Als ik kan zal ik s'avonds nog een verslagje neerpennen op mijn blogje maar ik beloof niks. ;-)

14:31 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

22-03-04

Ik voel mij goed, ik voel mij goed,...

Ik heb de kriebels in mijn bloed...en de rest ben ik vergeten hihihi

Gisteren zat ik met echt goede intenties om op mijn blogjes bij te schrijven en er verder aan te doen, maar verder dan mijn linkjes hier op mijn flowerblogje ben ik niet geraakt. Wat ik dan wel gedaan heb, niet veel eerlijk gezegt. Wat rondgesurft op het net en ja, dan tussendoor eens gechat en ik moet zeggen, ik heb een fantastische zondag gehad. Ik had het echt niet verwacht dat ik mij zo goed zou gevoeld hebben. Zelfs nu ben ik nog aan het nagenieten ervan... ;-)

Straks naar Gent achter mijn volgend spuitje, het hoeveelste het in de rij is weet ik al niet meer enkel hoop ik dat ik snel mag stoppen met die kuur maar daarvoor moet hij terug mijn haar onder de loep nemen, dus vandaag gaat hij weer een tiental haren uittrekken en hopelijk krijg ik dan volgende week het goede nieuws dat ik er van af ben.

Voor ik naar Gent ga efkes stoppen aan den Delhaize en na mijn bezoekje aan Gent gaan we nog eventjes naar de Supra bazar achter een nieuw kooitje voor ons caviatjes.

Morgen word een dagje als een ander en dan woensdag ga ik naar Antwerpen, joepie, joepie, joepie!!!

11:09 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

20-03-04

Geen paniek!

Degenen die momenteel hun linkje niet meer terugvinden op dit blogje, geen paniek, morgen staat hij er terug op, ik ben bezig ze er terug op te zetten maar vandaag zal het mij spijtig genoeg niet meer lukken. Maar zoals je ziet ben ik al begonnen...

20:54 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Ongelofelijk weinig fut

Ja, vandaag zit er weer ongelofelijk veel fut in mij. Ik lijk maar niet te affeceren. Pfff....

Vandaag kan ik zeggen dat ik mij ABSOLUUT niet nuttig gemaakt heb. En nu ga ik eens (proberen) in actie schieten met het klein beetje krachten dat ik nog overheb.

18:29 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Happy 30!!!

Een dikke proficiat voor ons Sabrina'tje die vandaag 30 jaar word, dat ze er nog maar vele jaartjes bijdoet!!!

Bezoek eens haar Jungelbende

15:05 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

19-03-04

Triestige dag

Vandaag zag het er toch maar een triestig dagje uit, zonnetje scheen niet... Was het daardoor dat ik zo weinig fut had, ik weet het niet maar ik was echt ongelofelijk lui, ik had geen zin om iets te doen. Dus ja, heb ik ook niet zoveel gedaan.

Deze morgen vlug een mailtje geschreven, mijn caviaatjes gearrangeerd, huisje mooi opgeruimd en eten klaargemaakt en deze namiddag op mijn pc bezig geweest. Eindelijk het probleem gevonden waarom ik niet op mijn lycoswebruimtes kon en daarna de blogjes van Erwin en Patsy een klein beetje bijgewerkt om dan uiteindelijk met mijn blogjes te eindigen.

Straks zou ik graag nog de foto's van Eros Ramazzotti vervangen maar of ik zo ver ga raken vandaag weet ik niet want ik heb nog een hoop andere plannen vandaag. Ik zal mij zeker nog niet vervelen. :)

15:57 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

18-03-04

Foto's derde reeks '24'

Toch nog vlug efkes tijd gevonden om de foto's van de tweede reeks van '24' te vervangen door foto's uit de derde reeks die binnenkort getoond zal worden op Kanaal 2. :)

18:02 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Geen geluk...

Deze morgen stond ik op in een leeg huis, allez leeg was een groot woord maar nergens geen Geert te bekennen en nu niets waar ik een gloeiender hekel aan heb dan aan het feit dat hij opeens in rook op is gegaan zonder een woord te zeggen of zonder een briefje te leggen...

Rond 10.45 kwam hij dan thuis, bleek hij naar de brandweer geweest te zijn om een baan op te kuisen.

Dan daarna deze morgen naar de fotograaf gereden en bleken de foto's nog niet klaar te zijn, ze konden ook niet zeggen wanneer of hoe en ja, ik mocht zaterdag nog eens langsgaan om te vragen hoe het ermee zat en om dan misschien exacter te weten wanneer de foto's nu eindelijk gaan klaar zijn...wat een service. :)

Deze middag dan een lekker varkenshaasje klaargemaakt maar alhoewel lekker, het smaakte mij aan geen kanten! Ik had honger maar geen zin in eten, dus mijn deel is in de vuilbak terecht gekomen. :(

Daarna ben ik op mijn blogjes begonnen en straks ga ik achter Milan naar school, Milan in badje steken, huisje nog wat opruimen en mij klaarmaken om te gaan sporten.

Hopelijk vergeet ik mijn video niet te zetten voor Jambers. Niet dat het een ramp moest zijn moest ik het niet zien maar kom, is altijd leuk iets op video te hebben voor dagen waarop het niets is op den tv.

Na het sporten zal ik in mijn bedje moeten kruipen of ik nu wil of niet terwijl mijn vrienden wellicht een nachtje zullen doorsteken op de chat...snif...snif...snif

13:50 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

17-03-04

Zit het ene mee, zit het andere tegen...

Voila zie, 3 blogjes zijn volledig aangepast, het ene al flashier dan het andere. :)

Het is feitelijk de enige positieve noot vandaag voor mij, die blogjes, voor de rest ziet het er veel minder uit. :(

Morgen is het normaal gezien de chatavond van mij, Patsy en Erwin maar helaas zal ik niet kunnen chatten of er zouden mirakels moeten gebeuren of huizen in de fik schieten zodanig dat ik het kot voor mij alleen heb want ik mag niet chatten van Geert. Hij is het beu, kotsbeu dat gechat en dat terwijl ik het echt maar heel weinig doe. Ik zie mij echt geen enkele mogelijkheid om er toch op te raken morgenavond. :(

Tweede tegenvaller voor deze week; zaterdag is het het verjaardagsfeestje van Sabrina, Erwin zijn vrouwtje; blijk ik aan geen oppas te kunnen raken. Er was nog één meisje waar de oppasverantwoordelijke het kon aan vragen maar die kon ze niet direct bereiken dus alles hangt van dat ene meisje af maar iets in mij zegt dat ze niet gaat kunnen. Ik hoop maar dat ik vlug 100% zekerheid krijg ervoor dan weet ik of ik nog mag hopen of dat ik mij er maar moet bij neerleggen bij het feit dat ik niet zal kunnen gaan.

Pfff...

Vandaag heb ik heel weinig kunnen doen, mijn plan om deze morgen naar Ertvelde te rijden om de foto's te gaan bekijken van Eline haar fotoreportage was lelijk in het water gevallen en is uitgesteld tot morgen.

Dan door omstandigheden kon ik zelfs niet koken en is Geert nog vlug naar het frietkot moeten gaan achter een bak frieten om toch nog iets binnen te hebben deze middag.

Vanmiddag heb ik dan op mijn blogjes wat gewerkt en straks doe ik daar nog een klein beetje mee verder en voor de rest ga ik tv kijken vanavond. En hopelijk heb ik deze nacht een betere nacht dan vorige nacht want dan is Geert opgeroepen geweest van de brandweer; het huis van onze oppasverantwoordelijke is voor een deel afgebrand. Terug mensen in de miserie. :(

17:43 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Hiep hiep hoera!

Chapeau! Ik heb mijn blogje volop kunnen aanpassen en alle veranderingen waren onmiddelijk zichtbaar. Ze hebben bij Skynet blijkbaar de juiste knopjes gevonden hihihi

Nu vlug mijn andere 2 blogjes aanpassen en tussendoor mijn kindjes arrangeren. En als er dan nog tijd over is dan ga ik eens wat nieuwe fotookes erop zetten. :)

15:42 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

We gaan het eens testen zie...

Naar het schijnt moeten de blogjes weer normaal reageren op veranderingen, we gaan dat direct eens testen zie...dus efkes oogjes dicht moesten er dingen verschijnen die er niet moeten verschijnen. Het komt (hopelijk) vlug weer in orde. :)

14:40 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

16-03-04

Magic happens...

Volgens mij zijn ze bij Skynet geen problemen aan het oplossen van de talrijke mailtjes die ze krijgen van hun bloggers maar zijn ze gewoon problemen erbij aan het creëren wellicht om de 'die hards' die blijven proberen veranderingen aan te brengen het nog wat moeilijker te maken, kwestie van verschillende moeilijkheidsgraden te creëren zoals bij een spelletje waar je ook verschillende levels hebt.

Zo zie je op de blogs soms de gekste dingen, zo dacht ik dat mijn vriendin een volledig nieuw decor gemaakt had, ik stelde mij het al serieus in vraag; zij die er nog minder van kent van mij en die daar in zo'n korte tijd (was kort ervoor nog op haar blogje geweest) daar zoiets neerzet en van de eerste keer goed...chapeau! Ik zou het niet kunnen! Nu, hetgene zichtbaar was was niet echt mooi te noemen maar ja, smaken verschillen en als ze dat nu mooi vond, tja, dan doet ze maar. ;-)

Back to reality; wat hebben we de laatste tijd nog uitgespookt? Gisterenavond dus naar tv gekeken; eerst naar de kotmadam en daarna naar boer zoekt vrouw en daarna ben ik sedert lange tijd in mijn badje geraakt en ik heb ervan genoten hoor, amai...en daarna ben ik van mijn badje in mijn bedje geduikeld en ik heb geslapen als een roosje. :)

Deze morgen heb ik lang geslapen, het was 9.30 toen ik opstond en daarna nog vlug een mailtje geschreven en dan ben ik in actie geschoten. Dan rond de middag toen ik eten wilde klaarmaken dacht ik dat de oven het niet meer deed, ik kreeg het bijna. Had al naar de winkel gebeld om te vragen wat ik moest doen en het ging dus miserie worden want de winkel trok zijn handen af van HUN keuken die ze geplaçeerd hadden bij ons. Geert dan toch maar eens de gebruiksaanwijzing gelezen en door de elektriciteitspanne van vorige week was het klokje op nul gesprongen en die heeft dus dat klokje goed gezet en rarara...de oven deed het weer. Ik wist niet dat het klokje samenhing met de thermostaat...raar, raar, raar.

Tijdens mijn eten vielen mijn oogjes bijna toe en heb ik mij noodgedwongen op mijn bedje efkes gelegd en het is normaal mijn gewoonte niet dat ik gemakkelijk slaap overdag maar ik was onmiddelijk weg en ik heb er terug enorm van genoten en nu ben ik bezig met mijn living aan het dweilen.

Ondertussen draait de wasmachine op volle kracht want er zijn vandaag 7 machientjes gepland. Straks ga ik nog verder kuisen, huisje opruimen en mijn Yezzz-verkopen doen want er zitten er een paar te wachten op iets van mij en ik stel het alsmaar uit. Foei, foei Eva. :(

Vanavond ga ik terug vroeg mijn bedje proberen inkruipen, kwestie van mijn leven te blijven beteren. :)

15:33 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

15-03-04

Traag, trager, traagst...

Deze morgen stond ik op in een echte moordstemming, amai, ik had echt een kater en nu nog na een uur ben ik nog altijd niet de gewone ik. Vraag me niet hoe ik aan mijn slecht humeur kom ik zou het echt niet weten want er is niets dat de aanleiding voor zo'n gevoel kan geven allez, toch niet in directe zin...

Wat wel niet bevorderlijk is voor een goed humeur is de snelheid waarmee veranderingen doorgevoerd worden op de blogjes, elke handeling lijkt een eeuwigheid te duren, kolommen blijven verdwijnen, ... Enkel na middernacht lijken de veranderingen sneller doorgevoerd te kunnen worden met als gevolg dat ik vannacht tot 2 u opgeweest ben en aan mijn blogje heb gewerkt maar het is niet naar mijn goesting en ik wil dus terug opnieuw beginnen maar het lukt aan geen kanten meer. :'(

Gisterenavond heb ik dan ook naar '24' gekeken. Wat een gruwelijke aflevering zeg, zoiets zie ik nu echt niet graag...veel te erg! En ja, dan na '24' zo rond 23 u ben ik dan terug op mijn pc'tje gegaan en heb ik wat gechat en terwijl aan mijn blogjes (proberen) werken...

En wat ik vandaag allemaal ga uitspoken...pfff dat horen jullie vanavond dan wel weer als ze mij tegen dan nog niet in den bak gestoken hebben voor één of andere moord. hahaha

09:11 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

14-03-04

Onverwachtse wending

Ik had mezelf voorgenomen om vandaag eens mjin blogjes goed onder handen te nemen maar ja, het zonnetje scheen zo mooi buiten en het kriebelde zo erg dat ik toch maar eens een poging ondernomen heb om Geert te overtuigen om vandaag toch eens een stapje in de wereld te zetten en ja, aangezien het al weken geleden geweest is dat we nog eens buitengekomen zijn met alledrie onze kindjes zei hij onmiddelijk ja.

Rond 16.30 waren we dan eindelijk kunnen vertrekken maar het zonnetje had dan ook besloten om te gaan slapen want het werd serieus bewolkt en de eerste regendruppels lieten niet lang op zich wachten en zoals gewoonte had Geert wéér de regenhoezen voor de kinderwagens vergeten. Dus ja, ik hield mijn hart al serieus vast want ik was echt niet van plan om ver te gaan wandelen zonder die plastiek in de regen, het is goed om die kinderen een longontsteking te laten oplopen en het waaide al zo erg!

Maar kom toen we aankwamen in Sluis was het toch (tijdelijk) over, maar het was berekoud, het was kouder dan toen we vertrokken waren, ik was heel blij dat ik toch mijn trui uit de kast gehaald had wat niet mijn gewoonte is van mij.

We hadden dan Nathan zijn tuutje vergeten en die was al serieus aan het zagen erachter, dus hebben we uit pure armoede nen spekkenwinkel moeten zoeken en ik die dacht dat ze dat in Sluis niet hadden was blij verrast een Olleke Bolleke tegen te komen en ja, het bleef niet bij een likstok alleen voor onze Nathan (compensatie voor zijn tuutje) ik heb dan nog heel wat andere snoepjes voor mezelf gekocht en ja, het kind werd serieus in mij wakker en iedereen zal het wel gezien hebben; ik samen met mijn jongste zoontje hebben gans Sluis doorkruist met allebei nen goeien likstok. :)
De meesten keken wel raar naar mij, maar ik heb het mij mooi nie aangetrokken, het heeft mij toch gesmaakt! ;-)

En de snoeper die ik ben kon natuurlijk moeder babelute ook niet ongezien passeren en daar heb ik mij zeevruchten gekocht...tot nu toe heb ik er nog niet aangeweest maar ik vrees wanneer ik eenmaal het zakje geopend heb dat het binnen de 24 u op zal zijn, want 'met mate' staat niet in mijne dictionaire zulle! :)

Nu ga ik nog es een mailke schrijven en daarna word het een tv avondje en misschien, heel misschien kruip ik straks nog efkes achter mijn pc'tje...

(stout, stout, heel stout Eva ge zoudt beter in uw beddeke kruipen want ge kunt het gebruiken ;-) )

20:05 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Blogje is bijna af

Na veel gepruts en nog veel meer geduld kan ik zeggen dat mijn blogje bijna af is, vandaag hoop ik de fotootjes te vervangen en klaar is kees!

Daarna begin ik met mijn twee andere blogjes onder handen te nemen. Hopelijk raak ik er mee klaar vandaag.

En buiten schijnt het zonnetje zo mooi...wat wil een mens nog meer :)

11:33 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

13-03-04

De truc

Blijkbaar telkens als ik een berichtje post komen de veranderingen er door...eens proberen.

20:09 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Ik geef het op!

Ik ga voor vandaag stoppen met het veranderen van het design, het wil aan geen kanten lukken, voor elke stap duurt het een eeuwigheid voor het lukt, alles gaat heel traag tot niet en dan verdwijnen er kolommen enzo... Ik ga nu eens het net afschuimen naar nieuwe fotookes voor mijn blogje :)

20:05 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Problemen nog altijd niet opgelost blijkbaar...

Skynet kampt nog altijd met serieuze problemen geloof ik want ik kan mijn design niet veranderen op mijn blogje alles zit muurvast. :(

Hopelijk is het probleem snel opgelost want dat is ambetant zulle als ge iets wilt doen en dan nog nie kan.

18:17 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Werken aan de gang!!!

Niet opletten als je dingen ziet die niet echt katholiek eruitzien, ik ga namelijk mijn blogje eens een nieuw design geven maar ik weet nog aan geen kanten waar ik ga uitkomen en ik ga wellicht vandaag er niet klaar mee raken.

18:07 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Ik weet niet hoe ik mij moet voelen...

Vandaag begon ik opgewekt mijn dag, ik voelde mij echt kiplekker, heb gans mijn huisje mooi opgeruimd, kindjes gedaan tot net na de middag...

Dan gebeurde er iets dat mijn humeur volledig naar de knoppen heeft geholpen en waardoor ik serieus aan mezelf ben beginnen twijfelen. Ik vraag me af; gedraag ik mij echt als een hopeloos geval of ligt de schuld bij een ander en denken zij dat ik hopeloos ben?

Ik voel mij helemaal niet hopeloos dat is het ergste. Ik voelde mij gelukkig tot dan en a.u.b. laat mij verder gelukkig zijn.

16:36 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

12-03-04

Especially for you...

Vandaag heb ik zin om eens iemand in de bloemetjes te zetten, iemand die het echt wel verdient. Het is iemand met een gouden hart, iemand die het niet altijd gemakkelijk heeft en waarvoor ik hoop dat zijn leven op een dag overspoelt mag worden door geluk en liefde...want als er één iemand liefde en geluk verdient ben jij het wel...

Donder

20:01 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |