24-06-04

Hier ben ik terug!

Velen vroegen zich blijkbaar af waar ik naartoe was, of beter gezegd waar mijn blogjes naartoe waren, degenen die mij nauw aan het hart liggen die wisten dat ik niet weg was, gewoon eventjes buiten strijd door omstandigheden maar nu ben ik terug. Of toch...ik kom terug met flowergirl en weetjes maar peachy is verleden tijd...

En zoals jullie kunnen zien is er geen mogelijkheid meer om te reageren of om in mijn chatboksje te schrijven, dit is bewust gedaan en dat zal bewust ook zo blijven. Ik heb daar mijn redenen voor...die sommigen onder jullie ook weten. ;-)

En degenen die de reden niet weten, tja, ... dan word het tijd om eens wat meer op het net te zitten hihihi.

Nu heb ik er de tijd niet voor maar vanaf volgende week maak ik er werk van van mijn blogjes. :)

12:49 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

15-06-04

Rustig dagje

Deze morgen ben ik dan uiteindelijk naar Tom & Co gereden achter eten voor mijn twee caviaatjes, die sukkelaartjes zagen de bodem van hun doos al en anders zou het niet uitgekomen hebben om er deze week nog aan te raken. Daar heb ik het wel heel extreem aangepakt en niet zomaar een klein zakje van een paar kg maar onmiddelijk een grote zak van 20 kg meegenomen, nu het was wel efkes sleuren naar de auto maar het is gelukkig IN de auto geraakt. :)

Daarna vlug eventjes in Delhaize binnengewipt en daarna vlug naar huis en eten klaargemaakt. In de namiddag heb ik vooral op pc gezeten, wat gechat en dan nu vanavond terug wat op pc en blogjes bijwerken o.a.

O ja vandaag een ontdekking gedaan; onze Nathan heeft waterpokken, de eerste blaasjes zijn al verschenen op zijn velletje, maar hij heeft er gelukkig niet veel last van. Ik hoop dat het niet extreem word want het is nog maar het begin natuurlijk, nu staan er enkel maar op zijn buik en in zijn gezichtje, zijn armpjes en beentjes worden nu nog gelukkig gespaard.

Morgen en overmorgen zal het veel minder op de pc zitten worden want morgennamiddag ga ik naar mijn vriendin Lisa, ik ben al benieuwd hoe haar zoontje veranderd zal zijn ondertussen. :) En donderdag ga ik eens gaan wandelen, naar waar weet ik niet vermoedelijk zal het Gent worden. En s'avonds voor de laatste maal gaan sporten bij Ann-Sophie. Ik zal het missen...

19:15 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

14-06-04

Druk bezig geweest vandaag

Gisteren was het voor mij een 'rustig uitboldagje', in de namiddag eventjes op chat geweest en s'avonds vlug eens op tv gezapt maar echt veel naar mijn goesting toonden ze er niet, wat futuristische films, dus heb ik mij maar bij de verkiezingsdebatten gehouden. :-s

Geert is toen hij thuisgekomen is nog vlug naar het frietkot gereden. (was voor mij de tweede keer die dag) en rond middernacht ben ik dan mijn bedje ingeduikeld.

Deze morgen rond 8 wakker geworden maar ik raakte er niet uit en het was uiteindelijk 9 u toen ik opstond, ben dan onmiddelijk begonnen met de kindjes en daarna met mijn Yezzz verkopen te arrangeren.

Dan heb ik bijna een ganse namiddag kleertjes op Yezzz gezet en nu ga ik vlug mijn kindjes een flesje geven en dan daarna nog eventjes op pc voor Geert thuiskomt.

19:53 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Schoolreis naar Puyenbroek

Vandaag is Milan op schoolreis geweest naar Puyenbroek, een provinciaal domein in Wachtebeke, niet ver van ons dus. Puyenbroek is de place to be de laatste tijd, ik ben dit jaar al meer in Puyenbroek geweest dan ik in mijn ganse leven al geweest ben. En er komt nog geen einde aan want eind dit jaar word het sinterklaasfeest van Sidmar er ook gehouden. :)

19:46 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Vaderdag

Toen ik Milan vandaag ging afhalen aan school dacht ik dat zijn juf het in het extreme gedreven had en dat ze ze zijn knutselwerkje die hij gemaakt had voor vaderdag gewoon niet meer meegegeven had omdat het toch te laat was. Maar het zat blijkbaar in zijn boekentasje...tja echt geslaagd vond ik het niet want het was duidelijk de juf haar werkje geweest maar kom...ik heb het maar op de kast gezet. ;-)

19:39 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

13-06-04

Eenzaam weekendje

Van mijn kant valt er feitelijk weinig spectaculairs te melden deze week, de ene dag vloeit over naar de andere en veel heb ik ook niet meegemaakt deze week.

Vrijdag was een lekker ontspannend dagje geweest want dan heb ik mijn kindjes bij mij ma gedaan en ben ik eens erop uit getrokken en het heeft mij deugd gedaan...naar waar? Wel...dat zie je op het stukje landkaart waar ik geweest ben. hihihi

Gisteren heb ik dan een ganse dag op mijn pc'tje gezeten en vandaag ja, deze morgen over de middag vlug gaan stemmen geweest, frietjes gaan halen en nu terug op pc'tje.

De plannen voor volgende week? Niet echt veel.

16:13 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

08-06-04

Taking lifes...

Gisterennamiddag heb ik dus lekker van het zonnetje genoten in den hof en het is al lichtjes zichtbaar dat ik langzaamaan toch een bruiner kleurtje aan het krijgen ben. :)

Dan heb ik ook nog eventjes gechat en s'avonds ben ik dan na een pitstop aan de Mc' Do's naar Erwin van de jungelbende gereden want we gingen samen naar de cinema.

Deze keer zijn we naar een film van mijn keuze gaan kijken namelijk 'taking lifes' met Kiefer Sutherland (in een mini-bijrolletje) en Angelina Jolie. En het was een heel mooie film, eindigde tamelijk onvoorspelbaar, allez, ik had toch niet het gedacht dat het zo zou geëindigd hebben. :)

Daarna vlug naar huis gereden en mijn leven gewaagd aan mijne chocomousse die ik die avond nog gemaakt had en GELUKKIG heb ik de ochtend gehaald. :) :) :)

10:57 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

07-06-04

Veel te warm

De enigste ruimte momenteel waar het een klein beetje fris is is de kamer waar mijn pc'tje opstaat. Maar toch is het ideaal weer om met bikini door het huis te lopen en zo gezegd zo gedaan zit ik hier dus in bikini. (en neeje, t'is nie mij op de foto lol)

Gisteren ging ik normaal gezien nog op chat gekomen zijn maar de zin om te chatten was er niet, liep een beetje in een minder moment en dan zou ik toch maar een saaie chatpartner geweest zijn, dus degenen die mij gemist hebben (of juist niet) sorry hoor...de volgende keer beter.

Ga dan direct eens in actie schieten, veel werk heb ik niet vandaag dus ik zal mij toch eventjes in het zonnetje kunnen leggen, alhoewel dat niet echt een goed idee is door mijn pijnlijke rug en schouders die gisteren verbrand waren. :-s

11:17 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

06-06-04

Teveel zon gezien...

Deze morgen rond 9 u uit bedje gewipt vlug mijn werkjes gedaan, kindjes eten gegeven, opgeruimd want na de middag ging ik dus achter straten gaan lopen...

Nu achter straten gaan lopen is een groot woord, laten we zeggen dat ik eerst naar Erwin van de jungelbende gereden ben om samen met hem naar zijn vrouwtje Sabrina haar countrydansen te gaan kijken op één of andere braderie in het Gentse.

Het optreden was mooier dan ik mij verwacht had, het eerste deel was gewoon cowboydansen of hoe ze dat ook mogen noemen hihihi. Het tweede deel waren koppeldansen zoveel jaar terug wat ook heel mooi was om te zien want iedereen was in gepaste klederdracht en het laatste deel was dan terug cowboydansen maar dan op modernere muziek.

Het was echt heel gezellig en mooi om te zien enkel had ik iets aan zonder mouwen en met open rug en natuurlijk niet voorzien dat het zo warm ging zijn met alle gevolgen vandien; ik was serieus verbrand op mijn schouders en armen. Maar kom...ge moet wat over hebben voor je vrienden hé. ;-)

Was het niet dat dat cowboydansen de zondag gegeven werd dan zou ik toch fel overwegen om het ook te doen maar ja, met een man die in ploegen werkt en 3 op de 4 zondagen werkt en dan dubbel betaald word is het niet echt aan te raden om dan te gaan dansen. :(

Nu is het uitkijken naar haar volgend optreden ergens in augustus en misschien dat ik er dan terug bij kan zijn. :)

Vanavond zijn we dan naar het frietkot gereden en nu nog vlug eventjes op pc en dan bedje in. :)

23:44 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

05-06-04

Druk bezig...

Gisteren een ganse dag SERIEUS afgezien en had echt intenties om deze keer vroeg in het bedje te kruipen maar weeral toonde het klokje iets rond 2 u voor ik in mijn bedje lag. Deze morgen ben ik dan ook maar rond 10 u opgestaan.

Ik ben dan onmiddelijk in actie geschoten en heb mijn ramen gekuist beneden en ook mijn beneden gedweild, straks nog stof afdoen en alles wat opruimen en rond 16 u begin ik aan mijn avondeten. Vanavond ga ik namelijk wafels bakken. :)

Vanavond hoop ik ook eens rond middernacht in mijn bedje te liggen want morgen word het een drukke dag. Morgennamiddag ga ik namelijk de piste in, ik hoop dat het mooi weer is dat ik tenminste een beetje kan bruinen hihihi.

14:09 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

04-06-04

Terug vrijdag...

Terug van weg geweest. :)

Weeral een vijftal daagjes geleden dat ik nog geschreven heb op mijn blogje, kwam vooral omdat ik deze week een beetje met een chatverslaving zat en ook een beetje een kijkverslaving. Heb namelijk een site ontdekt waar er heel wat te zien valt en ik ben er met geen stokken meer weg te slaan. ;-)

Maandag dus voornamelijk op die site en op andere sites bezig geweest ook wat proberen rusten en mijn werkjes gedaan.

Dinsdag en woensdag hetzelfde ritueel of toch bijna...

Gisteren zijn we dan naar de Makro geweest en het frietkot en s'avonds ben ik dan gaan sporten. Het was serieus afzien, en heb ook de helft niet kunnen meesporten want de vermoeidheid hield lelijk huis met mij, had de nachten voordien heel weinig kunnen slapen en nu ben ik bijna aan t'eind van mjn latijn.

In clipdans hebben we gisteren een nieuw dansje aangeleerd en blijkbaar na bijna een half jaar begin ik het door te krijgen hoe ik pasjes moet onthouden. Ik kon ze mooi nog op een rij zetten en nu nog kan ik ze nog. Ikke blij. :)

Vandaag word het een rustig dagje, veel rusten en vanavond hopelijk vroeg in bedje.

Dit weekend word een rustig weekendje waar uitrusten centraal zal staan en zondag ben ik zeker van de partij in de blogroom en hopelijk is er nu een beetje meer volk dan vorige week. ;-)

10:08 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |