21-12-05

 

Had ik daarpas een gans bericht getypt en normaal gezien bewaar ik het altijd ergens maar ditmaal niet en bleek er terug een verzendingsfout bij skynet.

Dus in het heel kort nog eens het lange bericht.

Heb heel weinig tijd om hier nog regelmatig bij te schrijven en vandaar zal ik deze blog minder updaten.

De kindjes zijn nog altijd ziek, nu zijn Milan en Eline er nog maar pas door of Nathan zit terug met een oorontsteking en Eline begint ook terug serieus te hoesten, dus we zijn er zeker nog niet vanaf...leve de ouders die hun kindjes ziek naar school sturen en nog het lef hebben om medicatie mee te geven, zieke kindjes die medicatie moeten nemen horen niet in school thuis maar ergens thuis. Want die ouders houden er blijkbaar geen rekening mee dat ze wel iedereen aanstoken zo...en tussen ziek en ziek zijn is er een groot verschil. Maar ja...wie zijn wij...

Voor Milan moesten we vorige week naar het oudercontact en vandaag moeten we voor Nathan gaan, correctie; vandaag ga ik alleen voor Nathan. Milan krijgt nog steeds zorg en we zullen zien hoe hij het maakt, tot nu toe was het enkel maar herhaling van het vorige kleuterklasje, nu na de vakantie beginnen ze met nieuwe leerstof.

(de foto bijgevoegd is een knutselwerkje van Milan)

14:36 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.