31-03-06

Rapportjes

Vandaag de laatste dag voor de paasvakantie en rapportjes dag, Milan zijn rapport zoals verwacht met toch heel wat vakken die voor verbetering vatbaar waren.

Nathan zijn rapport was heel goed hij had bijna overal zeer goed, de laagste opmerking die hij kreeg was goed. En als opmerking had hij dat hij altijd een vrolijk iemand was die veel contact zocht met zijn klasgenootjes en dat hij niet meer verlegen is om zelf iets voor te dragen voor de klas.

Eline haar rapport was ook heel goed, ze scoorde over t'al gemeen heel veel goed en zeer goed, enkel op het vlak van milieu scoorde ze slecht, maar ja, daar zullen haar pampertjes dragen ook wel voor iets tussen zitten, nu in de paasvakantie ga ik mij er eens 2 weken op toeleggen en als ze niet te koppig is hoop ik ze de dinsdag na de paasvakantie naar school te sturen zonder pamper. Ik heb er wel beter oog in dan vorige keer. Op haar rapportje had ze als opmerking gekregen dat ze heel open is en dat zich op korte tijd heel goed aangepast heeft aan de groep.

Morgen gaan we dus naar Plopsaland en normaal gezien zal ik zondag of maandag de foto's posten en het verslagje schrijven, heb ook nog een paar foto's van knutselwerkjes, maar dat is ook voor dan, heb er nu geen tijd meer voor.

20:42 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Leuk... ... die rapportjes !
En nog leuker het uitstapje naar Plopsaland !
Amuseer jullie...
En ik ben al benieuwd naar de fotootjes :-)

Gepost door: viviane | 31-03-06

De commentaren zijn gesloten.