04-04-06

Plopsaland

De vrijdagavond had ik Eline al naar mijn moeder gebracht omdat ik deels bang was voor het weer en ook omdat ik deels bang was om met die buggy in de massa vast te raken om de vijf minuten en ook omdat ik een beetje angst had of we het wel zouden aankunnen met 3 kleine gastjes.

Uiteindelijk bleek het de juiste keuze geweest te zijn, want op de meeste dingen kon je maar met 2 naast elkaar en zou er altijd ééntje uit de boot vallen om dingen mee te doen.

Toen we doorreden regende dat het goot, maar gelukkig was het bijna volledig over toen we toekwamen, nog efkes een lichte regenbui toen we stonden aan te schuiven aan de eerste attractie maar daarna is het droog gebleven.

Het was tamelijk druk, dus lange wachtrijen en een gemiddelde van een kwartier aanschuiven bij elke attratie, met als ultieme topper drie kwartier aan onze eerste attractie die we uitkozen en het was niet wachten voor de boot van Piet Piraat.

We zijn op veel dingen geweest maar door tijdgebrek hebben we alles niet kunnen doen, ook door de enorme wind lagen er een paar dingen lam, maar al bij al was het een heel plezante dag, ik stond er verwonderd van dat de kindjes op alles durfden gaan, alhoewel de angst bij Milan soms heel erg aanwezig was op sommige dingen.

17:00 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Leuk Wij zijn van plan om eens naar Bellewaarde te gaan dit jaar :-)

Gepost door: Chesna | 05-04-06

De commentaren zijn gesloten.