26-08-06

Horror...deel 2

De miserie met Eline is sinds vorige nacht terug extreem geworden, gisteren heb ik ze om 2 u terug uit haar bedje gehaald en terug in de living gestoken wou ik nog een beetje rust hebben, met als gevolg dat ze vandaag enorm lastig was door vermoeidheid.

Nu haar terug in haar bedje gestoken en ze is terug goed begonnen, ik ga het nogmaals proberen, nu via de andere aanpak, daar waar ik haar vroeger telkenmale aandacht gaf bij haar gehuil probeer ik haar nu zoveel mogelijk te negeren, telkenmale ze uit haar bedje komt steek ik haar er terug in zonder er woorden aan vuil te maken...of het zal opbrengen? Ik weet het echt niet. Maar ik ben echt ten einde raad, ze maakt voor ons het leven echt ondraaglijk zo.

21:47 Gepost door Fancy in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

23-08-06

Goed nieuws!

Gisteren is de juf van Eline langs geweest en ik heb geluk, het is dezelfde juf of Nathan gehad heeft vorig jaar, namelijk juf Diane, ik ben echt blij! Bij wie Milan gaat zitten is nog geen duidelijkheid maar waarschijnlijk zullen we dat eerstdaags wel te weten komen, Nathan die zit dan bij de juf van logo, waarvoor ik mijn hart vasthou want ik heb precies de indruk dat die juf niet echt zorgvuldig omgaat met afspraken, ze heeft al 2 x iemand anders op Milan zijn uur gezet, gevolg dat ze het op het laatste dan nog moet verzetten en wij ons in allerlei bochten mochten wringen doordat ze niet alle dagen werkt en beperkt beschikbaar is...dan ook eens ziek...ik hoop maar dat ze niet teveel afspraken niet nakomt want heb geen zin om alledrie mijn kindjes onnodig in de kinderopvang te laten omdat ik denk dat Milan bijles krijgt en het niet zo is, want kinderopvang kost centjes natuurlijk.

09:28 Gepost door Fancy in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

22-08-06

Horror...

2 weken geleden zijn de kindjes bij de schoonouders eens blijven slapen, ik weet niet wat er verkeerd gelopen is maar sindsdien is met Eline geen huis mee aan te vangen. Toen ze daar geslapen hadden hadden zowel Eline als Milan daar in hun bed geplast, iets dat ze anders NOOIT doen, maar de nacht erop waren ze allebei doodsbenauwd om te gaan slapen, doodsbenauwd om terug in hun bedje te plassen, bij Milan is de schrik na 3 nachtjes met een pamper overgegaan, maar wat Eline betreft, gaat het van kwaad naar erger, om het uur begint ze te huilen om uit haar bedje te gaan om te gaan plassen, nu is het zelfs zo erg dat ze niet meer wil slapen en ganse uren op haar potje wil zitten, gevolg dat ik de wanhoop nabij ben, deze nacht na 3 uur met haar bezig geweest te zijn haar dan maar met een lichtje in de living gestoken in de hoop dat ik toch een beetje kan slapen. Ik weet echt niet hoe ik dit probleem moet oplossen, ik sta er zo machteloos tegen, maar kan ik ze nu elke nacht oplaten? Het probleem is dat ze gewoon niet meer in haar bedje wil blijven liggen, ik kan ze toch moeilijk vastbinden? Ik sta er echt zo machteloos bij.

11:20 Gepost door Fancy in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |