07-09-06

Bezoek aan kinderneurologe deel 1

Vandaag moesten we om 8.30 in het UZ zijn bij een kinderneurologe, we mochten meer dan een uur half wachten voor we erbij mochten, was het omdat we te laat waren of omdat er overboekt was, god mag het weten...

Veel is er niet ondernomen, wel een afspraak vastgelegd voor 20 september om een scan te maken van zijn hoofdje en op 29 september moet ik dan terug bij de kinderneurologe om de uitslag te bespreken.

Ondertussen moet ik ook een centrum contacteren die IQ testen afneemt want dat is hetgene die Milan het hardst nodig heeft om te weten te komen of er echt iets scheelt of dat hij gewoon traag is met alles...Als die testen negatief zijn dan zullen er sowieso een ganse reeks bijkomende onderzoeken moeten gedaan worden in het UZ.

Op school heeft hij ondertussen al de woordjes 'maan' en 'roos' bijgeleerd, hij oefent nu ook in hakken en krijgt inleiding in rekenen...tot nu toe gaat alles redelijk goed.

Op 21 september is het dan een soort van info avond waarin het eerste leerjaar meer besproken zal worden, gelukkig moet ik die dag niet werken en kan ik erbij zijn.

21:29 Gepost door Fancy in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

heyz ik kom je een fijn weekend toewensen
xx sil
groetjes

Gepost door: sil | 08-09-06

De commentaren zijn gesloten.