29-09-06

Goed nieuws en slecht nieuws...

Het goede nieuws is dat op de foto's alles normaal blijkt te zijn met Milan zijn hoofd, het slechte nieuws is dat de IQ test mijn voorgevoel bevestigd heeft...

Het frustrerende is dat hij nu op een wachtlijst staat van een dik jaar, dan volgen er een heleboel meer doelgerichte onderzoeken, onderzoeken die zullen uitwijzen wat er met hem precies aan de hand is.

Bewust wil ik niet neerschrijven wat hij precies mankeert omdat het een veel te negatieve indruk na laat, degenen die hem niet kennen zouden een volledig verkeerd beeld voor ogen halen en degenen die hem wel kennen zouden het moeilijk kunnen geloven.

Elke ziekte en afwijking kent zijn gradaties en verschillende vormen, en momenteel is het te vroeg om nu al te bepalen onder welke vorm hij valt, tests en onderzoeken zullen moeten uitwijzen wat de invloed zal zijn op zijn verdere leven.

Sommigen zullen die onderzoeken misschien overbodig vinden, maar ik weet dat ze nodig zijn, en het zal in zijn voordeel zijn later, omdat ze er dan rekening mee kunnen houden tijdens zijn schoolgaan, als hij slechte resultaten heeft zal het niet altijd zijn van te weinig te studeren, maar gewoon omdat hij het niet aan kan door zijn afwijking.

Verdere onderzoeken zullen er ook voor zorgen dat ik beter begeleid kan worden in de omgang met hem en ik ook beter zal weten hoe ik moet omgaan met bepaalde situaties, situaties waar ik het nu soms wel moeilijk mee heb.

19:14 Gepost door Fancy in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

heyz je staat toch al weer een stapje verder hé
xx sil
vele vele groetjes

Gepost door: sil | 30-09-06

De commentaren zijn gesloten.